Obchod


© 2011 SPORT 2000 & TOUR SPORT  |  implementace NOBEL SYSTEM  |  běží na Joomla!  |  
Světový pohár inline v Ostravě Tisk Email

V sobotu 18.6. se uskutečnil v Ostravě další seriál Světového poháru Word Inline cup v kolečkovém bruslení v rámci seriálu Chance InlineLife Tour 2011. Závodu se zúčastnili v dětských kategoriích i závodníci z Třebíče Tereza a Katka Neumanovi, závodící za TJ Žďár nad Sázavou.

V závodě žen nechyběli tři první v WIC a po strhujícím finiši se na druhém místě umístila česká olympionička v short tracku Kateřina Novotná za vedoucí závodnicí WIC Nicole Begg z Nového Zélandu. V mužích vyhrál Severin Widmer ze Švýcarska a v hlavní skupině dojel na devátém místě oddílový kolega ze Žďáru Adam Adlt .

V dětských kategoriích na trati 3500m se umístila v dívkách 10-11 Katka Neumanová na 7.místě a v dívkách 12-13 Tereza Neumanová na třetím místě průměrnou rychlostí 31,24km/hod.

terka-bedna-ostrava-2011

V neděli se uskutečnil další seriál Českomoravského poháru na Šumavě. Na trati Stožec – Nová Pec se jela časovka jednotlivců. V té obsadila Katka třetí místo a Tereza po vítězství v Napajedlech 28.5 , vyhrála i ve Stožci.

Katka se mimo jiné stala mediální hvězdou celého seriálu když se objevila její fotka i se svým psem Britou na propagačních letácích celého seriálu
InlineLife Tour 2011.

 

 

Aktualizováno Středa, 14 Listopad 2012 00:45
 

Dárkový pass

Reklama

Shop-sport.cz
Shopkolo

Dárkový poukaz

Facebook