Obchod


© 2011 SPORT 2000 & TOUR SPORT  |  implementace NOBEL SYSTEM  |  běží na Joomla!  |  
První půjčovna elektrokol a kol v Třebíči PDF Tisk Email
Napsal uživatel Tour Sport   
Úterý, 12 Březen 2013 16:57
seznam článků
První půjčovna elektrokol a kol v Třebíči
Strana 2
Všechny strany

Již několik let cítíme velký zájem o tento alternativní způsob dopravy. Proto jsme se rozhodli zřídit první půjčovnu elektrokol v Třebíči. Kola na elektriku jsou dnes možná nejvíce rozvíjejícím se odvětvím v cyklistickém průmyslu. Jedná se o levný, zdravý a ekologický způsob dopravy

 

 

 

Jízda na elektrokole je stejná jak na normálním kole, jen vám umožní zvýšit délku vašich výletů do přírody či návštěv okolních kulturních památek.

 

Předpokládáme, že elektrokola umožní zpřístupnit cykloturisturistiku také seniorům, zdravotně postiženým a dalším, pro které je běžná cykloturistika příliš náročná. Přitom jsme, ale v rámci půjčovny nezapomněli na sportovní vyžití návštěvníků Třebíče a spolu s elektrokoly otevíráme i půjčovnu s krosovými a trekingovými koly.

Pokud mají turisté prohlédnuté památky UNESCO v Třebíči, poté navštíví naši prodejnu s půjčovnou a mohou se na kole podívat i po okolí. Tipů na výlet tu máme mnoho. Barokní zámek Jaroměřice nad Rokytnou, Státní hrad Náměšť nad Oslavou, Vinařské a kulturní centrum Sádek, projížďka loďí po Dalešické přehradě, Pivovar Dalešice - pivovar filmových Postřižin, Mohelenská hadcova step, Informační centrum Elektrárny Dukovany, nebo po novotě rozhledna na Mařence  aj. Pěkné vyjížďky, a  proto všichni čekají na sluníčko a jsou natěšení na jaro. Zimo pryč .



Aktualizováno Pondělí, 18 Březen 2013 10:17
 

Dárkový pass

Reklama

Shop-sport.cz
Shopkolo

Dárkový poukaz

Facebook